20 maj 2012

Superfrisk efteråt

Helgen har gått alldeles för fort och det var superkul förutom att jag natten till söndagen drabbades av ett litet stopp i min tunntarm... magont. Hade ätit nåt olämpligt som gav sig uttryck i smärta och kräkningar som höll på hela natten. Ändå försökte jag vara försiktig men det är svårt. Tycker att det är länge sedan sist men nu var det dags igen och jag fick känna att jag levde. Så glad att det är över. Jag gillar att jag vet att den smärtan är tillfällig och att den kommer att ta slut liksom. Det är skönt det för då känner jag mig superfrisk efteråt.

Jag gick med 9 hål idag i 30 graders värme. De hade ingen golfbil ledig. Fick därefter vila mig tills de andra blev klara och sov till och från hela resan hem till Värmland. Men kul har vi haft och det är verkligen skönt att komma bort ibland för att få ett avbrott från det hela. Men det har gått i golf hela tiden.   

Jag lyckades med mitt golfande igår och gjorde årets första birde!! Idag utklassades vi alla av tvillingen som dominerade och spelade sin drömgolf. Så kul. Under veckan ska vi ha puttövning. Haha

Ja nu är det en ny vecka och jag ska ha läkarbesök på tisdag. Har fortfarande inte fått kontakt med Ilvars. Tänk om han har slutat i Uppsala. Det vore ju inge vidare. Måste kolla upp detta. Nu ska det inte bli litte skönt att få lägga sig i sin egen bädd. Må väl alla. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.