Min berättelse

Fia det är 2010 allt bra händer sa Jenny en av mina bästa vänner. Hon var glad som en  lärka, nykär och gravid. Underverket skulle anlända i augusti. Jag hade själv börjat fundera i samma tankar... jag skulle ju fylla 35 år. Jag började våren med att bryta upp min relation vilket ledde till att jag och My gick åtskilliga timmar för att analysera, diskutera livet och uppmuntra till en vändning - värre kunde det ju inte bli! Till hösten vänder det.. det måste ju vända. Jag minskade 6 kg i vikt, perfekt inför födelsedagen i maj!

Magont, stress på jobbet. Fick ny verksamhet 1 januari 2010 där skulle jag göra underverk. Kul men vilket slit att få ordning och få alla att dra åt samma håll. Alltid en kamp så ibland kan jag undra varför folk arbetar med sånt som de inte brinner för. Jobbet tar alldeles för mycket tid av livet och ska kännas meningsfullt och ge stimulans.

Mitt uppdrag var att göra en ny organisation med samordningsvinster vilket jag älskar. Att få ändra, ändra igen och gärna en gång till. Kan förstå att mina medarbetare tycker att jag är mer än besvärlig många gånger... Men jag vet att de gillar att få vara delaktiga och vara med och påverka. Alla förändringar som jag genomför kommer från min personal men de förstår inte alltid att det blir konsekvenser av deras uttryck.

Möjligheterna är ju oändliga. Jag jobbade sent, mycket och hårt för att vända skutan. Ville på allvar kasta in handduken i maj men då sa min chef: 
-Sofia skärp dig, lugna ner dig så går det bra. Jag satte den nya organisationen i sjön 7 juni, gissa om mina medarbetare var nöjda. Du är galen..snälla vänta tills efter semestern.

Äntligen semester.....det var min tur att ha tidigt eftersom jag och min kollega Ewa delar på sommaren och täcker så snällt upp för varann. Vi firade midsommar, i stugan. Det blev lyckat och vädret var underbart. Jag och min bror hade fest för några vänner så det var kalas. Veckan efter var solig, varm och skön. Precis vad jag behövde.

Juli, 5-dagars Golf. Ja då hade jag och fadern bestämt att vi skulle spela partävling i golf. Målet var att placera oss till finalen som skulle vara på fredagen. Man spelar på 4 olika banor i Värmland, sen räknas den totala poängen ihop inför finalen. Jag är ingen storspelare precis men vi lyckades vinna på 2 banor och fick därmed gå i finalbollen. Gissa om gubben var nöjd. Sista dagen spelade vi 27 hål och jag va riktigt sliten.. Vann gjorde vi inte men vi fick en mer än godkänd placering om man tänker att det va 123 par som ställde upp och bara 40 par som fick spela i finalen.

Detta var första veckan i juli och det var golf, mat, sova. Jag minns att jag hade ont i magen. När jag låg i min säng på morgonen kände jag något som jag inte känt tidigare, på vänster sida på magen nedanför revbenen..det gjorde ont, det stramade. Jag knaprade Alvedon och Ipren hela sommaren då jag hade feber.
En rolig grej var att jag köpte en ny säng för att det gjorde så ont i ryggen när jag låg!! Undrar varför...

Arvikafestivalen... fest i fyra dagar.. jo men så är det när man bor i Arvika. Det är årets händelse och staden fylls till bredden med människor. Kära Linda var här och vi var på kalas hos Åse. Hade jättekul men tyvärr kände jag att jag inte orkade, var sliten. Så höll det på till och från under hela sommaren. Jag, Linda och Åse skämtade om att "nu är det denna cancern igen"! Vilket uttryck. Tänk att det visade sig vara just så.. Det visste vi ju inte då.

Efter festivalen var vi hos Mats i hans sommarstuga och då låg jag och sov hela kvällen i soffan med svåra smärtor i ryggen. Då skickar Linda ett mms till Åse att cancern hade slagt till igen! Detta mms fann Åse i mobilen julen 2010... hon upplevde inte att det var lika kul då.

Började jobba i slutet av juli och kära mor sa att nu måste du gå till doktorn. Beställde en tid vid Vårdcentralen och fick komma den 11 augusti. Jag sökte för diffusa magsmärtor. Smärtorna kom och gick och flyttade på sig och ibland var jag helt smärtfri. Jag minns att jag säger till läkaren att det säkert är cancer. Läkaren säger 3 ggr att det inte är cancer. Men det var ju inte så jag menade utan mer att jag kände att något var riktigt fel.

Genomgick alla undersökningar som tänkas kan på ett läkarbesök utom en gynundersökning. I efterhand har jag ofta funderat varför det inte gjordes en gynundersökning när en 35-årig, sexuellt aktiv, kvinna med diffusa magsmärtor söker hjälp. Det trodde jag ingick i själva "grund" utredningen... Men som tur var så skickade läkaren en remiss för ett ultraljud av buken och detta är jag oerhört tacksam för. Tyvärr dröjde det 2 månader innan jag hamnade där, den 6 oktober.

Röntgen remitterade mig vidare till gyn för ultraljud av nedre buken, 2 veckor senare. Gynläkaren såg direkt utanpå min mage att något var fel. Jag var svullen, spänd och såg nästan gravid ut. Läkaren antydde att det kan vara ett allvarligt fel och om det vill sig riktigt illa är det cancer. Jag tänkte men vad säger hon! Jag åkte till jobbet och fortsatte att jobba men avbokade den utomlandsresa som var bokad till den sista oktober. Efter gynundersökningen fick jag ta blodprov, ca 125, och inom 24 timmar låg jag på röntgen, CT bröstkorg och buk.

Den 1 november fick jag diagnosen cancer, den är elak och mycket stor och finns i hela bäckenet. Den går inte att operera och det finns ingen möjlighet att spara några ägg eller så. Din livmoder är helt fri från cancer. De kunde inte fastställa vilken typ av cancer jag hade men det var troligen äggstockscancer.

Jag var i chock, jag hade ju inte talat om för så många att jag gick på utredning. Min läkare sa att jag skulle sjukskrivas men det gick ju inte.. jag hade ju ett arbete att sköta. Jag fråga hur länge då, 2 veckor eller? Minst 6 månader.. skämtar du! Jag fortsatte att arbeta och försökte avsluta så mycket jag kunde och försökte förbereda inför 2011. Som tur var hade jag redan planerat budget och organisationen så det var redan klart. Jag jobbade fram till operationsdagen den 11 november.

Jag åkte hem och berättade för mina föräldrar, min bror och bästa vän Linda. Jag grät.. tänk nu kommer jag att tappa håret... det var min första tanke. Konstigt nog ändrar man sig snabbt med tanke vad som står på spel. Behöver jag hår ifall jag inte överlever?!

Det var som en berg och dalbana med olika besked varannan dag, det går inte att operera, vi ska operera. Det var många läkare inblandade och jag förstod nog inte riktigt vad som hände med mig. Nu i efterhand förstår jag att det var riktigt svårt att bestämma vilken sorts cancer jag hade. Det är inte så vanligt att ha äggstockscancer när man är 35 år utan det är oftast damer över 65 år och personer som har ärvt det från släkten som drabbas. Jag ingår inte i någon av de kategorierna.

Cancern skrämde nästan livet ur mig och den växte i raketfart. Den betedde sig inte som en äggstockscancer och den var mycket stor. Min buk växte 6 cm under november månad och min läkare sa till mig att du är alldeles för pigg och fräsch för att vara så allvarligt sjuk. I efterhand känner jag ilska att det tog så lång tid att få diagnos då jag sökte i augusti. Varför sökte jag inte själv till gyn direkt?! Men det är ju inte lätt att tänka på det när man inte har några underlivsbesvär...

Jag gjorde (i maj) ett cellprov som man gör varannat år för att upptäcka cancer i livmoderhalsen men tyvärr så görs inte ultraljud av äggstockar automatiskt. Vore inte det nåt att satsa på? Jag menar att sedan 1970 talet så har vi halverat livmoderhalscancer tack vare den satsningen med cellprov men jag menar kvinnor som inte har fött barn och som är över 30 år borde samtidigt få ett ultraljud av äggstockarna. Jag vet att cellprov utförs av barnmorskor och att de inte kan utföra ultraljud av buken men ändå. Sedan att denna sort av cancer ökar hos oss beror på att vi inte föder lika många barn som i andra länder och att vi avvaktar att skaffa barn tills vi blir lite äldre.

Jag har i alla fall lärt mig att lyssna på kroppen och framförallt om man har feber så är det en signal på att något inte är som det ska. Det är synd att det ska kosta mig livet innan jag börjar lyssna men tyvärr har jag en förmåga att driva mig själv ganska hårt.

Den 4 november genomfördes min första operation.  De gick in genom skatten och slapp på så vis "öppna" mig.  Tyvärr var det för få celler med ut så det gick inte att fastställa typ av cancern.

Den 5 november bestämde jag mig för att berätta för mina vänner. Hur berättar man en sån sak? Jag hade ju inte förstått att jag var sjuk själv. Pratade om det som att det vore ett skavsår.. det rörde ju inte mig. Förnekade det så in i graden men vem skulle inte göra det. Jag som varit så frisk och stark innan. Vi grät och jag visste ju bara att jag har cancer och att jag inte kommer att kunna bli gravid i framtiden. Det var en chock för alla som inte kunde förstå hur detta kunnat ske. Omtumlande.

Den 10 november träffade jag två nya läkare och genomgick nya undersökningar. Det är en ovanlig cancer du har och du är för pigg för att vara så sjuk! Du har 3 stora cancer som sitter ihop och sträcker sig från hela bäckenet och upp till över midjan. Vi vet inte om det går att ta ut. Det finns spridning till lymfsystemet intill aorta som endast går att behandla med cellgifter. Tyvärr ser vi även en förändring på lungan.... Det finns spridning till hela bukhinnan. Jag trodde jag skulle smälla av. Det kan ju inte va sant. Är det en dålig film eller?! Vi vill operera dig akut i morgon. Du blir inlagd. Går det så tar vi ut allt som går... Vill det sig illa kanske du får en stomi på magen.

Stomi, klimakteriet. Va fan 20 år för tidigt... Vad innebär det. Inte en aning men man lär väl bli litte svett... påse på magen - de måste skämta. Jag tror jag kräks.

Operationsdag 11  november. Tyvärr kunde de inte ta ut ett endaste dugg. Det var hårt som sten i magen på mig men de fick ut ett vävnadsprov för att typa min cancer och knipsade ihop mig. Snittet går upp över naveln. Skit min piercing, då förstörde de den som jag och Linda gjorde 1992. Vad ska jag göra? En ny kanske! Får avvakta med det.

Efter operationen kände jag mig lite nöjd ändå för jag fick behålla mina äggstockar och livmoder. Nu fanns det tid att hinna smälta all information innan de skulle skära bort hela underlivet. Såhär i efterhand betyder det inte speciellt mycket att tappa hår eller bli gravid om jag ändå inte överlever... Dö ska vi ju alla men jag menar inom ramen för sjukdom och cancer då blir äggstockar och hår liksom av så liten betydelse...

Ligger på en sal med Gunnel som går och går  för att få igång magen. Du vet att efter en operation är det alltid en regel att du måste sköta magen innan du får resa hem. Hon är bortåt 70 år och trivs bra på sjukhuset och berättar gärna för alla att de nu har tagit "hela paketet". Ronden berättar för Gunnel att hon får åka hem och hon hade tur för det var inget mer än en muskelknut på ena äggstocken.  Tyvärr hade Gunnel bestämt sig för att stanna minst en dag till och det får hon så gärna. Hon frågade vad jag låg inne för så jag berättade... då blev det lugnare på salen.

Den 23 november får jag konstaterat att jag har en aggressiv och stor äggstockscancer. Detta meddelas klockan 7:30 på fastande mage precis innan nästa operation. Ibland känns det som sjukvården i Sverige inte har tid eller prioritet för den enskilde patienten. Det känns inte heller som att patienten är i fokus eller får vara delaktig. Undrar hur detta hade skötts utomlands?! Idag ska de operera in en port i venen inför cellgifterna. Eftersom det inte går att operera bort cancern i steg 1 så kommer de att börja med cellgifter för att minska eländet och jag ska få 3 behandlingar till att börja med.

Den 24 november 2010 får jag min första cellgiftsbehandling och det gick fint. Tog 6 timmar och jag fick 2 olika sorter. Inom 2 veckor börjar håret att rasa och det omfattar även ögonbryn och ögonfransar. Vilken skam.. Jag och mor skulle prova ut en peruk, vilket skämt. Nej det blev inget för mig. Jag får avvakta med det och använda mössor först. Tur att det är vinter så jag hoppas att det kommer vara kallt och mycket snö länge. Trist att jag inte kommer att orka åka snowboard i år.

Nåt bra med detta var att jag tvingades klippa håret kort. Jag har ju alltid varit klassens Lucia. Jag minns att det var 15 pojkar i klassen och ungefär 8-9 tjejer. På senare år ville tjejerna byta ut mig mot en annan tjej som hade sparat till långt hår men det var ju fler killar i klassen...

Marie tog fram saxen och frisyren blev en kort snygg frisyr som jag blev lite kär i. Åse tyckte jag såg ut som Twiggy och Linda blev nervös, hon orkade  inte titta. Det blev riktigt bra men jag hann bara ha den i två veckor. Sedan var det rakapparaten som kom fram, 3 mm. Snyggt ja! Jag trivdes ganska bra i snagg. På julafton (1 månad efter första behandlingen) rasade håret.... jag barrade som en torr jävla gran! Då fick det va nog. Min bror tog fram rakhyveln och lödder.

När jag hade fått cellgifter tog det exakt 2 dagar innan eländet startade. Det var lördag morgon och Linda hade lämnat mig och åkt hem till Karlstad. Från att ha varit jättepigg av kortisonet var jag nu som en död sill. Tog mig inte ur sängen. Om du tänker dig sjösjuk gånger 10 plus en ordentlig influensa som håller på att bryta ut gånger 10. Det går tyvärr inte att beskriva hur det känns men tjuvtjockt hela tiden plus grym värk. Alla med ledvärk, nu förstår jag hur Ni har det.

Jag var oerfaren när det gällde läkemedel och var van att inte ta för mycket i onödan. Jag kunde inte äta. Min ork var helt borta och jag var sängliggande. Efter 5 dagar fick jag ringa till CSK och fråga när ska det vända? Har du otur håller det i sig tills du ska hit igen.... va svaret. Jag trodde bokstavligen att jag skulle avlida. Mor fick ta ledigt från jobbet och komma och hjälpa mig. Jag ville krypa ur skinnet. Orkade inte duscha, se på tv, prata i telefon, läsa eller fixa en macka. Jag fick ligga i sängen när jag skulle borsta tänderna. Det var den värsta av alla behandlingar. Fy vilken skit.

Varför kan de inte hitta ett gift som inte gör en så sjuk. Varför måste alla celler dö, kan de inte hitta ett preparat som låter de friska cellerna få leva?! Jag hade ju varit frisk innan och jag kände mig inte sjuk. Fick ta cellgift som gjorde mig sjuk. Det är ju sjukt... nåt är riktigt galet i detta. Det var värk utan dess like i benhinnor, fot och knäleder, svullen under fötterna, öm i håret, smärta i magen som knivar och illamåendet. Fryser hela tiden, fötterna fryser mest. Jag trodde att jag var nära slutet men så vände det. Jag hade nog tur ändå för att jag orkade sova en hel del.

En sak som förundrar mig är att ingen ringde och frågade hur jag mådde från sjukvården. Jag skulle själv ringa vid behov men... jag kan tycka att det är märkligt att inte sjukvården prioriterar trygghet?! Ett litet samtal i alla fall första behandlingen för att höra hur det gick?! Man känner sig så utblottad, rädd och ensam och det hade betytt så mycket med ett samtal att någon brydde sig och stöttade mig i detta men tyvärr. Om det hade varit ett privat företag, hade det varit annorlunda?

Den 16 december cellgiftsbehandling nr 2. Vilken natt inför behandling! Ingen sömn inför att utsätta sig för lidande igen. Jag åker frivilligt. Denna gång vågade jag medicinera mig bättre så jag hade mindre smärta men jag hade fortfarande mycket ont. Hade värre med maten och illamående. Kräktes flera gånger och mådde illa hela tiden. Tänk att orken bara försvunnit ur min kropp.. från att ha varit ganska tränad till att inte orka gå över golvet.. fy vad otäckt. Blev liggande hela julhelgen och sov, sov, sov. Man kan drabbas av trötthet och det gjorde förstås jag.

Nyår var bra med fest hos Linda och Pär med god mat och jag orkade vara med hela kvällen. Tyvärr kostade det 3 dagar i efterskott som jag inte tog mig ur sängen men det var det värt. Jag hade svåra smärtor i ryggen hela tiden som medförde att jag var tvungen att äta smärtstillande extra så fort jag skulle göra något.

Den 10 januari 2011 var det dags för cellgift nr 3 och därefter skulle jag äntligen få en ny röntgen lunga, buk för att se resultatet av mitt lidande. Tänk om det inte har gett resultat... va fan händer då? Börja om med en ny sorts cellgift, då kan vi räkna med förlorad tid. Jag hade minskat 5 cm runt buken. Då måste det ju ha hänt något eller. Jag har svårt att vara uppe mer än 3-4 timmar åt gången pga ryggsmärtor och enligt sjuksköterskan är det cancern som trycker på bukhinnan. Det innebar att jag låg ungefär 20 timmar/dygn under december-januari.

Den 16 januari var första gången sedan i november som jag kunde känna smak på maten igen. Cellgifterna lyckas ta bort smaken och får det mesta att smaka en konstig smak av järn. Det har varit lättare att dricka tjocka drycker som nyponsoppa. Det är hemskt att tvinga i sig mat när man inte känner någon smak. Dessa månader har jag jagat kalorier och energirik mat för att inte gå ner i vikt. Hur ofta sker det?! Att äta socker och godis varje dag!

Den 17 januari var det dags för röntgen av lunga och buk. Tyvärr kom det att dröja två hela veckor innan svaret kom. Jag väntade och väntade och till slut ringde jag till CSK och frågade om det var tänkt att jag skulle få cellgifter på måndagen den 31 januari? Ja det var så planerat.. då förstod jag att det hade fungerat.

Det är så synd att ingen från sjukvården kan meddela röntgenbesked lite snabbare. När vi var på långsemester 2002 lyckades jag skada ena axeln när jag åkte snowboard och då fick jag med mig röntgenplåten hem, tufft väl... då var vi i Italien.

I slutet av januari mådde jag som allra bäst och fick livet tillbaka en söndag. Det var orken som kom hem. Att orka gå en promenad utan att bli helt slut efteråt, att orka äta och att det smakar gott. Dessa saker är så självklara i livet och som under sjukdom helt plötsligt är LYCKA.

Den 28 januari reste jag till jobbet och det var också lycka. Tänk att få träffa alla igen. Jag har ganska många anställda, 70 stycken, och jag har kontakt med minst lika många till. Jag tror många tyckte det var kul att jag kom och hälsade på och att de fick se hur jag såg ut. Jag var inte hemma förrän på kvällen men jag sov gott den natten.

Den 31 januari var det dags för läkarbesök, det får jag endast var 6:e vecka. Jag fick besked att skuggan i lungan är helt borta, cancern i magen har minskat och även det i lymfan men den behöver fler behandlingar för att ge med sig. Däremot har det inte gett effekt på bukhinnan. Det "lever" fortfarande i den. Tyvärr går den inte att byta eller att operera.

Mina läkare beslutar att ge mig 3 cellgiftsbehandlingar till med samma cellgift. Bukhinnan kanske ger med sig bara det är tillräckligt med cellgifter. Om det inte tar så kan de lägga till ytterligare en cellgiftssort.
Det va ju toppen att det har gett resultat. Däremot mindre bra att inte bukhinnan vill ge med sig. Min bukhinna är fläckad med cancer runt om och ser ut som en stjärnhimmel. Det är hårt som ett rivjärn mot mina tarmar så det är inte konstigt att det gör ont. Det är en stor spridning och det är sammanväxt i större partier.

Jag vet att de inte kan operera bukhinnan i Karlstad så jag har sökt lite information och fått fram att det finns en man i Uppsala som kan. Haile Mahteme är världsledande med att operera bukhinnor. Han jobbar vid Akademiska i Uppsala. Hans metod är ett föredöme för övriga i världen. Operationen går ut på att placera varm cellgift i buken och skölja rent. Det tar 9-12 timmar beroende på hur det ser ut. Innan man kan genomföra denna operation ska övrig cancer vara avlägsnat. I mitt fall gäller att äggstockar, livmoder osv är bortopererade.

Jag vill ha kontakt med honom för att höra om det är en metod för mig. Tyvärr har Haile Mahteme inte svarat på mitt mail men jag kommer inte att ge upp. Vi har rätt att få en second opinion från en utomstående läkare. Det känns som han är rätt läkare för mig.

Den 31 januari fick jag min 4:e cellgiftsbehandling. Det som varit svårast är sömnen, orkar inte sova som tidigare och framförallt inte när jag tar kortison, blir speedad av det. Har inte haft lika svåra smärtor denna gång men illamående och extrem låg uthållighet. Mina ryggbesvär verkar ha minskat mellan 4-5 behandlingen.

Den 15 februari var det dags för sminkkurs, look good... feel better. Det är en kurs som startade på 1990-talet i USA och som kom till Sverige 2003. Det är stora makeupföretag som skänker sina produkter till cancersjuka människor. Det är volontärarbetande smikartister som reser runt och ger kurser i hur man ska sminka sig för att må bättre. Vi fick lära oss att knyta sjalar kring skalpen och vem fick va provdocka?! Kursen var mycket givande och rolig. Jag var yngst i min kurs och de flesta var kvinnor med bröstcancer över 55 år.

Den 21 februari fick jag min 5:e cellgiftsbehandling. Hade så lågt blodvärde att de hade väntat med att blanda ihop giftet ifall de skulle få ändra styrka. Som tur var tog de nya prover på mig och jag hade fått upp blodvärdet till 112. Då kunde vi fortsätta min behandling som planerat.
Jag passade på att fråga hur mina övriga prover ser ut. Tex ca 125. Det hade legat på 3 579 i november och ska ligga under 35 om man är frisk.. uj det va riktigt högt, oroväckande högt om du frågar mig. Efter 10 januari var det 2454 och hade minskat lite i alla fall. Men jag måste fråga mer om det nästa gång. Övriga kvinnor som jag har läst om har haft kring 900-1600, men jag har inte sett nån med så höga värden som jag.

Nu har jag fått intresse av att själv börja söka och leta efter hjälp, vård och insatser. Jag vill vara delaktig i min behandling och inte stå bredvid när andra beslutar vad de ska göra. Det gäller att själv ta reda på och ifrågasätta och bli specialist på sin sjukdom.

Jag vet att jag är riktigt illa ute om de inte får bukt med min bukhinna. Överlevnaden är cirka 20 % med denna spridning men jag vill inte ge upp. Det är en kamp att försöka övervinna cancer och jag vill med denna blogg att andra ska få ta del av mitt öde samtidigt som jag kan vara till hjälp och stöd för andra.

Idag drabbas var 9:e kvinna av bröstcancer och det räknas att var 3:e person kommer att drabbas av någon slags cancer.  Det är inte längre fråga att om man drabbas utan snarare när.


Då var det dags för cellgiftsbehandlingen nr 6 i ordningen. Sov bra natten till cellgift men det berodde på att sjuksköterskan ringde på fredagen och meddelade mina dåliga blodvärden. Jag skulle ställa in mig på att inte få cellgift. När jag kom dit så tog de nya prover och vips hade mina vita blodkroppar (immunförsvaret) blivit tillräckligt många för att klara en dos igen. Jag fick två påsar med blod. Skönt att detta var sista planerade behandlingen. Kommer säkerligen att få fler men det känns så bra just nu att inte ha någon mer planerad.

Så konstigt...förra veckan mådde jag så bra och var så pigg. Orkade gå 1-2 timmar/dag i rask fart. Läkaren sa att det kan inte vara så! Jag hade ett HB på 103. Själv tänker jag..fy fan de är så in i helvete insnöade! Hur kan man ens säga så.. jo för de troligen jämför mig med 65 åriga tanter. Tyvärr är det så och det finns liten forskning på personer i min egen ålder. Läkaren sa att jag får en tung dos och om jag är för pigg så kan de se till att häva i mig mer... tyvärr får jag nog på gränsen till vad min kropp tål då mina värden säger ifrån.

Min behandlingsläkare är långtidssjukskriven...dret...jag har en sån tur jag. Precis när det börjar hända saker mister jag min trygghet. Fick träffa en annan som är gynekolog som berättade för mig att jag troligen inte hade haft ett annat utgångsläge om jag hade fått min diagnos en månad tidigare. Tyvärr hade jag redan spridningen då och att min buk växte 6 cm på 3-4 veckor spelar mindre roll. De mäter inte i cm sa han.

Han tycker heller inte att jag ska lägga min energi på Lex Maria anmälningar utan jag ska lägga mina krafter på annat. Oj vad han inte känner mig. Det är ju för helvete precis det som håller mig pigg. Att få kämpa så att andra kvinnor inte behöver sätta livet till eller genomgå liknande situation som mig.

Våra vårdcentralsläkare är (tyvärr) dåliga på att utreda eller koppla till gynekologiska sjukdomar när kvinnor söker för magsmärtor. Diagnos ställs ofta för sent vilket resulterar till att 2 av 3 kvinnor dör med diagnos äggstockscancer. Medelåldern av de drabbade av äggstockscancer är 59 år i Sverige, det är alltså oftare äldre kvinnnor som drabbas och det har inte skett några sensationer inom forskningen på många år.... Jag tycker därför att det är dags att ändra arbetssätt ute i primärvården för att ställa diagnos tidigare. Jag har anmält mitt ärende till Socialstyrelsen för granskning och jag föreslår att det måste ske förändringar.

Gynekologen sa att Haile Mahtemes metod inte var aktuell för mig. Det är en stor, omfattande operation och som man inte utsätter folk för i onödan. Han sa att jag troligen inte kommer att opereras alls, det är så spritt i bukhinnan som de ändå inte kan få ren. En operation skulle kanske vara till mer skada... Bara röntgen kan utvisa detta.

Han sa att man kan bli helt frisk med cellgifter och cancern skrumpnar ihop. Jag behandlas fortfarande i linje ett och som om jag kommer att bli helt frisk. Jag sa att jag kommer inte att vilja ta emot cellgifter om det inte ger effekt. Han sa att han förstod att jag har haft tufft med cellgifter. Ja, sa jag, men det står jag ut med om jag vet att jag blir frisk.... Däremot inte om jag bara har kort tid kvar...  mitt sätt att leva fungerar inte tillsammans med cellgiftsbehandling. Jag kan inte vara så aktiv och göra det som jag brukar.. åka snowboard, resa, träna.. JOBBA.. umgås.. Mitt liv befinner sig just i väntan och på en lång, lång transportsträcka som aldrig verkar ta slut och tyvärr är det inte ett liv för mig. Så jävla enkelt är det bara.

Eftersom min behandlingsläkare är sjuk kommer de att ta in en pensionerad onkolog som har jobbat på CSK tidigare. Det känns såå tryggt... en man som säkert är på alerten... nej nu får jag inte va bitter utan hoppas att han är bra. Fan han är läkare nr 10 som ska blandas in i mitt ärende och jag har inte haft så många läkarkontakter under denna tid.. saknar min behandlingsläkare, hoppas hon återhämtar sig fort, 6 veckor till att börja med.

Träffade min kurator som säger att nu har du den värsta tiden framför dig?! Vaddå säger jag... jo men att vänta på besked. Men jag ser ju den som den bästa tiden! Att nu är det ingen som vet hur det är och hur det kommer att gå. Jag fick helt plötsligt 50% chans att de säger nåt bra och 50% chans att det inte är det mot 20% överlevnad.. ja så har ingen sagt tidigare säger kuratorn... Jag kanske är helt idiot men de kanske vet nåt som jag inte vet?!

Jag orkar helt enkelt inte sitta och vänta eller oroa mig på det helvete som väntar utan njuter av tiden med ovisshet.. det du inte vet -- har du inte ont utav. De vet att hjärnan arbetar för högtryck och om jag kan hålla mig lugn några dagar är ju det ett plus så att kroppen kan jobba med att laga mig från cancern. Jag vill bli frisk och för mig känns det som att jag kommer att bli det.Var igår på CSK och träffade läkare nr 10 i ordningen. Tyvärr kunde han meddela att det inte har gett några resultat de tre senaste behandlingarna... trist jo det.. Enligt utlåtande från röntgenläkaren har det stått stilla men det har inte blivit mer i alla fall..... DET SER JAG SOM POSITIVT.

Med de biverkningar som jag har i fötterna kan vi inte fortsätta med de cellgifter som jag fått hittills säger den nye onkologen. De ger inte den effekt som man hoppats på. Domningarna och frossan är besvärliga.
Han sa att det inte var så illa i lymfan, som jag tidigare trott, och det är vanligt att det sprider sig dit. De cellgifter jag har fått har hämmat cancerväxten där. Det var så lite så det va inget att nämna i sammanhanget. Gött med en ny gubbe som ger mig HOPP.. varför har ingen sagt detta tidigare!

När vi talade om hur jag kunde vara så pigg beror det på att jag är ung och det är inte alls konstigt. Min nye onkolog känns så mycket bättre och han visste vad han talade om... mys. Han sa att på 1980-talet så fanns inte röntgen eller ultraljud på det sätt som idag och då hade man som regel att röntgen inte är hela sanningen. Alltså kan cellgifterna ha gjort mer nytta än vad röntgen visar och utifrån det kan en operation vara att föredra. Det kan ha minskat så att kirurgen "kommer" åt bättre än vad röntgen visar. JIPPI nån som verkar tro att det inte är kört..

Han ville diskutera mitt ärende med kirurgen och tyckte att de skulle försöka ge sig på att operera. Oavsett är det bra att få bort så mycket som möjligt. Vi tappar fart med en operation för cellgifternas skull men eftersom jag är ung återhämtar jag mig snabbt säger han. Han sa att jag är ung och värd att satsa på!! Det kändes som han var den förste av alla läkare som ser fördel att jag är ung. Hittills har jag känt som att ingen "håller" i mig utan det snarare är så att ingen vågar göra någonting.

Jag frågade om cancercellerna är resistenta och det höll han med om. Då innebär det att nästa cellgifter är secundära och innebär att jag inte kommer att bli helt frisk. Överlevnaden är 5-10 år kunde han säga.
Jag frågande om cellgifter som Avastin och ett radioaktivt ämne men han menade att de inte har gjort några större genomslag. De båda är endast på provstadiet. Han var inte helt främmande för Haile Mathemes metod men vi talade inte ingående om detta heller utan det kommer efter operationen i så fall.

Problemet med operation är att de inte kommer igenom och får inte ut äggstockar och livmoder på grund av cancern i bukhinnan. Han kan inte heller bestämma utan det är kirurgen som avgör om hon vill genomföra en operation eller inte. Jag känner mig så maktlös och vet inte om de verkligen gör allt som står i deras makt.
Jag tog upp mina ryggsmärtor och han sa direkt att det inte är spridning till skelett då det är sällsynt med denna typ av cancer att det sprider sig dit. Han sa även att det inte är spridning till andra organ. Jag är helt ren i hela bröstkorgen och det känns såååå himla bra.

Jag får en ny tid på måndag för att träffa kirurgen och diskutera vidare om eventuell operation. Vilken tur att min läkare blev sjuk så jag träffade denne man! Är honom evigt tacksam!


Kirurgen började med att skissa hur min cancer ser ut och är spridd inuti mig och det verkar vara mer än hopplöst. De menar att det inte går att komma in i bukhinnan då den är helt täckt med cancer och troligen intrasslad mellan tarmarna?!. CT visar inte exakt hur men min kirurg vill inte ge sig på detta igen eftersom hon misslyckades i november. Istället vill man erbjuda palliativ behandling med cellgifter. Jag tycker det är tufft att efter 6 cellgiftsbehandlingar inte kunna göra mer än i palliativt syfte....

Kirurgen erbjuder sig att skicka mina bilder till kvinnokliniken i Uppsala för bedömning i fall de vågar sig på ett kirurgiskt ingrepp. Hon vill dock vara säker på att de inte tar det enbart utifrån forskningssyfte utan för att det ska vara till gagn för mig.

Mina cancer värden ca 125 skulle ligga kring 200 efter 6 cellgiftsbehandlingar men hos mig låg de på 2000 efter 5. Det är ledsamt att inse att livet håller på att rinna ifrån mig. Jag har fått cellgifter som ska ta både äggstockscancern samt det i bukhinnan men tyvärr fungerar det inte fullt ut.

Hon vet inte varför jag har smärtor i ryggen då njurvärden är fina. Det är även anmärkningsvärt att mina lymfkörtlar inte är förstorade. Min cancer är inte heller en ovanlig äggstockscancer eftersom de typade den i november och kom fram till att det är äggstockscancer... Men varför var det ingen som har berättat det?! Jag tycker det hela är helt otroligt att jag hela tiden får olika besked beroende på vem jag talar med. Man kan heller inte säga hur länge jag kommer att leva! Vem ska man lita på?!

Nu väntar jag på besked från Uppsala om de tar sig an mig annars väntar nya jävla cellgifter... jag ska låta dem ge mig en period till innan jag bestämmer mig för fortsättningen.....


Jag började fundera... vad är mitt ca 125 efter 6 behandlingar?, har de verkligen suttit ner tillsammans i ett multidiciplinärt team (kirurg, behandlingsläkare, patolog och röntgenläkare) och tillsammans avgjort mitt öde?

Två dagar efter mötet med kirurgen kontaktar jag CSK där sjuksköterskan meddelar att mitt ca 125 faktiskt hade minskat till 1460 (på 1 beh, jag tycker det är bra för att vara resistent mot cellgift?!). Hon säger att värdet var ju bra men att det inte är enbart den variabeln som avgör mitt öde. De tänker fortsätta behandling med Carboplatin (som jag har fått tidigare) och ett nytt, Caelyx. Behandlingen skulle ta 1 timme och var 4:e vecka. Den tidigare kombinationen med Carboplatin och Paklitaxel har inte gett önskade resultat. Jag har så svåra biverkningar av Paklitaxel som ont och värk i leder, fötter, knä. Stelhet som sträcker sig från foten upp till höften. Hur kan de ge mig samma preparat när jag är resistent?!

Samma eftermiddag ringer min kirurg och har ett annat läte i rösten. De kan tänkas operera mig i Uppsala och de tror att de kommer åt äggstockarna trots bukhinnan. Hur de går in vet hon inte utan undrar om jag vill träffa dem!!! De planerar att ta bort mjälten och tjocktarmen då det sitter ihop.... (ingen har tidigare påtalat detta) Jaha uj vad otäckt med en påse på magen! Vilken skit rent ut sagt. Ja men vad har jag för val?! Min kirurg säger att jag har lite vid diafragman men det kan de inte operera bort men det var så lite i sammanhanget??!. Jaha.

Jag bestämmer mig att köra.. vad har jag att förlora och det är ju detta som jag har väntat på sedan i november.. äntligen vågar nån kirurgera i mig =)   varsågod öppna mig!

Dagen efter ringer en man vid namn Ilvars Silin som är kirurg vid kvinnokliniken i Uppsala. Vi bestämmer att vi ses dagen efter kl 11.00 i Uppsala. Det var bara att packa sig iväg till Karlstad för att sova hos Linda och sen ta med mamma tidigt på fredagsmorgonen till Uppsala.

Silin visar in oss till ett behandlingsrum och börjar med att fråga hur vi ska fortsätta behandling efter operation?! Han säger att även om jag opereras kommer jag inte att bli frisk utan jag kommer att behöva cellgifter. Han säger att det inte är någon idé att ge mig de cellgifter jag tidigare fått då de ger mer skada än nytta eftersom jag är resistent. Jag är inne på samma spår och så uttrycker han Avastin (detta preparat har jag talat med CSK om?!) med stöd av Caelyx.

Det är inte kul att vara gäst i Landstingets värld där behandling ska bero på vilken hjälp man får. Jag vill att Uppsala sköter mina behandlingsschema efter operation.

Han berättar att de kan operera och att de gör liknande operationer hela tiden. Jag frågar om Haile Mathemes metod och då säger han att han tidigare har jobbat med Mahteme under operation och att  han nu använder delar av hans metod!!!!! Lyckträff??!! Jo det.

Silin säger att de mindre sjukhusen måste lämna dessa fall vidare då man måste operera ofta för att klara av det och det räcker inte med 10 operationer om året.. Jag undrar jag hur ofta CSK har sånna här fall?! Jag är den första som de skickar vidare från kvinnokliniken, CSK. Fatta!

Operationer sker måndagar och tisdagar och då finns tid resten av veckan för att arbeta med konsekvenserna. De har ingen speciell väntetid utan detta skulle kunna ske om två veckor. Han frågar om de hade diskuterat operation efter 3 behandlingar? eftersom det inte är vanligt att operera efter 6 behandlingar pga biverkningarna. Det bildas kalk i tumörmassan som liknar skelett och på mig finns det mycket. Ytterligare en biverkan som jag inte hade en aning om.

Silin frågar om de har visat mig röntgenbilderna och det tackar jag innerligt för att de inte har gjort. Han går igenom bild av min mage och jag ser ju i siluetten att det är ju jag.. Det finns så mycket cancer så jag och mamma bara stirrar.

Han talar om slemhinnor vid diafragman men det är inget problem att ta bort vid samma operation. Mjälten tas bort och den kämpar med immunförsvaret så då får jag en spruta med vaccin som stärker det. Han säger att hela tjocktarmen måste tas och då innebär det stomi. Man vet inte om tarmarna enbart är tryckta bakåt pga tumörmassan eller om det sitter fast, gäller både tunntarm och tjocktarm. Han berättar att det inte är något problem att bort cancern som sitter i bukhinnan!! Det behövs rensas vid njuren och levern och till det tas en leverspecialist in. Han visar och på skärmen syns det inte att det växer "i" några organ utan endast runt omkring i slemhinnor eller nåt förutom äggstockarna och i buken. Jag får inte ens för mig att fråga.... För mindre än 5 dagar sedan fick jag veta att det inte på någotvis går att operera....

Hur kommer det sig att ingen tidigare har kontaktat Uppsala? När det visar sig att det faktiskt går. Silin är mycket tydlig med att informera om de risker operationen medför och att det kan innebära mer besvär än nytta. Tyvärr känner jag att det inte finns något annat val än att operera. Låter så skönt att bli av med tumörmassan men jag inser vilken stor operation det kommer att bli. Han talar om kilo och minst 8-10 timmar.

Jag blir inlagd och kommer att få många slangar i kroppen både framsidan och bak i ryggen. Sond genom näsan. De vill att jag ska prova med soppa redan dagen efter och fungerar det blir det mat. Om det går ska jag stå redan dagen efter. Min celldelning är långsam och det innebär att cancern är gammal. Silin menar att den inte är jättegammal men kanske drygt ett år. Det är ungefär den tid som jag har haft besvär.

Inför operation ska jag ut och gå för att få kondition och äta rikligt med kött, ägg, ost. Sedan säger han att min vilja, envishet och engagemang gör det mer möjligt att lyckas återhämta sig bättre efter operationen. Sjukvården kan hjälpa mig så länge jag har ork, lust och livsvilja..

Äntligen har jag fått gehör för mina önskningar... det finns något mer att göra för mig och min livsvilja har fått ett uppdrag---att hålla mig vid liv!


Inskrivning Uppsala
Silin står i mössa och op kläder med en smörgås i munnen. Han är lång och jag kan ju inte bli annat än litte kär haha.... han har ju mitt hjärta i sina händer... om det går fel dör jag menar ja!  *fniss*

Han sätter sig ner och frågar om jag har några funderingar. Han berättar att de kommer att göra det bästa och om det sker nåt som inte är bra så avslutar de operationen. De kommer att använda ett team om fyra. De är två gynkirurger, en leverspecialist och en stomispecialist. De kommer att föröka göra det bästa av det för att jag inte ska behöva få en permanent stomi. Det är 90 % risk att jag får en stomi och jag hoppas så innerligt att de 10% är med mig. De kan inte säga om det blir en tjocktarms eller tunntarms då de inte vet hur det ser ut förrän de öppnar.

Han berättar att troligen kommer Haile Matheme att operera min lever...... jag blev stum.... Fattar du.. det är best of the best. Levern ska delas i två. Jag kan inte mer än mysa.....jag känner mig så hemma! Det enda är att själva leveroperationen kan ta upp till 8-10 timmar om det vill sig illa. Men vi planerar 8 timmar allt som allt. Om det sker en katastrof under påskhelgen eller under operationsdagen som medför att någon i teamet måste avvika kommer det att finnas möjlighet till en IVA plats till mig så fortsätts operationen dagen efter. Allt är så planerat så nu helt plötsligt känns allt som en mycket bra film. Jag har huvudrollen som den utdömde och mina motspelare är snygg Silin och kändis Mahteme... kan bli riktigt många oscars om det går vägen.. Disneyslut vore ju att föredra men jag gillar bättre oväntade slut....

Jag frågar om cellgift att de inte vill ge mig Avastin i Karlstad då det inte finns på marknaden. Då säger han att det går att ordna en studie på detta! Så jävla skönt att de ser lösningar hela tiden. I like....
De kan hjälpa mig med detta och ge ett behandlingsschema. Han lovar att jag inte ska skickas till CSK utan stannar minst 10 dagar i Uppsala.. Skönt.

Träffar den andra gynkirurgen som undersöker mig och går igenom min läkemedelslista. Eftersom jag skriver på pappren jag lämnat till Uppsala skriver jag att jag inte under några som helst omständigheter vill få eftervård på CSK frågar hon:
-vad är det värsta med Karlstad? Är det att de har sagt att det inte finns något mer att göra?
Ja det är en del sa jag men det värsta är att jag inte har fått varit delaktig i besluten fullt ut och att de inte har tagit mig på allvar eller satsat på mig.
Hon säger att jag är ett hett ämne på Akademiska! Jag har fått de bästa att engagera sig! gott.

I efterhand förstår jag att de aldrig hade tänkt att operera mig i Karlstad eftersom de gav mig ytterligare 3 cellgiftsbehandlingar.. Den diskussionen togs aldrig med mig om val/möjlighet innan de gav mig behandling nr 4. Hade jag vetat att man sällan/aldrig opererar efter 6 behandlingar hade jag sökt mig vidare...istället har jag bara väntat på resultat...

Sjuksköterskan va go och förstående. Gick igenom smärta och att jag inte ska va duktig utan måste meddela för att få rätt smärtlindring och det gör att jag tillfrisknar snabbare. Så bra. Alla jag möter flyter på så bra. Är imponerad att jag är så i centrum och att jag äntligen har kommit till en plats där de bryr sig.

Vi träffade en sjukgymnast som gick igenom träning och rörelser inför operationen om hur jag kommer att kunna ta mig i och ur säng. Övningar som ska utföras i sängen på operationsdag och därefter. Inköp av stödstrumpor. Lungträning etc. Hela 40 minuter ägnade denna sjukgymnast på mig för att vårddagarna ska bli så få som möjligt och för att jag själv ska kunna bli så frisk så fort som möjligt...

Jag träffar narkosläkaren som är en kvinna från Island, snygg och trevlig. Inga konstigheter. Mina värden var bra och jag frågade hur mitt HB ser ut. 126, tack för det... så skönt.

Därefter är det dags för stomiterapeuten. Jag och Linda har haft en otroligt trevlig dag med människor som medför HOPP och faktiskt att det kanske kan bli ett liv efter detta trots allt. Så himla skönt alltså MEN då möter vi stomiterapeuten. Synd att vi inte träffade henne först.

Det blev så definitivt att jag kanske får en sån äcklig jävla påse på magen. ujujuj jag har ju bacillskräck...vill inte ta i den eller ha den eller ens se hur påsarna ser ut. Hon ritade två stora ringar på varsin sida på magen eftersom de inte vet vilken form av stomi som kan komma att bli aktuell. Är de på vänster sida är det tjocktarmstomi och på höger sida är det tunntarmstomi. Dessa ringar görs för att läkarna skär ut tarmen på rätt ställe så att det blir läckage pga hudveck.

Tyvärr är dessa påsar som ska fånga upp dreten gjorda för män.... lille jag fick påsen som räckte till halva låret...roligt det jo inte...har du ingen för barn? säger jag!
Ska jag aldrig mer kunna gå i jeans.. jag får hänga den utanför byxa -- vore snyggt det. ja ett liv i klänning...givetvis förstår jag att det säkerligen måste finnas påsar för små människor.

Hemresan va inte så munter..mådde inte så gött men senare på kvällen va det glömt igen. Får ta det närmare.

Operationsdag

Det tog som planerat 8 timmar. Operationen lyckades och de fick bort allt som de planerat att ta bort. Livmoder, äggstockar, mjälten, 2 tredjedelar av tocktarmen, lite på diafragman och sen puts bakom lever till njuren. Hade tur att de inte behövde dela på min lever, den var bättre än vad de trodde. Skönt. De hade plockat bort över 100 metastaser på den lilla tjocktarmsstump som blev kvar, för hand. Vilka läkare.... att stå där å plocka... det sa jag til dem efteråt att jag fattar inte hur ni orkar hålla på med sånt här och skära i folk... de skrattade båda två och sa att det var deras jobb. Men för mig betydde det så mycket mer. Jag har aldrig kännt en sådan tacksamhet mot någon levande individ förut..Tyvärr blev det en tjocktarmsstomi.

Miste 3,5 liter blod under operationen så de gav mig en del. Hade tydligen dåligt blodvärde redan innan operation, 96 så de fyllde på med ytterligare två påsar någon dag efter operationen.

Första natten fick jag ligga på iva. Frös hela natten och det var så fruktansvärt. Vaknade varje timme och hade svåra smärtor. De fick inte till någon bra smärtlindring. Fy vilken natt, den vill jag slippa.

Dagen efter kom en sjukgymnast och en ssk som hjälpte mig upp så jag stod på benen och fick sitta i en fåtölj. Det du! Då kände jag mig så stolt. Vid 11-tidn kom min käre Silin och meddelade att allt har gått som planerat. Så söt han....det är så ja nästan blir kär igen =) Det märks att han bryr sig så mycket om sina gäster att det ska gå bra.

Därefter kom jag till uppvaket på kvinnokliniken och på 10 minuter var ja äntligen smärtfri....fatta att det skulle va så himla svårt. Klockan tre var jag påväg till avdelningen igen men tyvärr fick jag hög feber, 39, och va tvungen att ligga kvar till kl 18:00.

Första natten på avd jobbade några underbara människor som frågar: finns det något som vi kan göra så att det blir lite bättre för dig? Massage på ryggen och nacken.... där stod de och kramade min ömma kropp och jag trodde jag var i himlen. Jag hade bedövning upp till över midjan och när man ligger på ett operationsbord 8 timmar plus natten efter blir man rätt öm i kroppen. Vilka änglar som var så goa att massera min rygg och nacke.


På söndagen var det dags att ta bort smärtlindringen i ryggen....det slutade med att jag blev liggade i 3 dagar med smärtor som höll på att  ta livet av mig. Vilken dret. Inget hjälpte förrän jag fick en Ketoganpump. På tisdagen minns jag att jag säger till mamma att nu är det som samet i magen istället för syra. Jag var så påverkad och det var så härligt för jag var äntligen smärtfri igen. Nätterna var ett helvete. Kunde inte sova, kräktes och hade ont till och från.

På tisdagen vid fem tiden drog det igång med röntgen på röntgen. De sprutade in kontrast i stomin för att se om det var läckage. Sen gjordes en Ct buk igen. De höll  på till klockan var sju på kvällen och då står mina 2 kirurger, 1 stomiexpert och röntgenläkare bredvid mig och kollar plåtarna direkt..... Det är inte som i Arvika där plåtarna skickas till Barcelona för bedömning och så dröjer det minst 2-3 veckor innan ens läkare meddelar svaret... idioti.

Mina smärtor var befogade och tyvärr hade det skett ett läckage i buken...fatta. Hur kan det ske?  Jag var första på 2 år med sprucken stomi på Akademiska! Jag har sån tur så att...är det verkligen meningen att jag ska överleva?! Fy fan när ska det vända???

Mitt i detta ringer CSK och vill skicka en ambulans som ska transportera mig till Karlstad....Mina älskade kirurger i Uppsala står på sig och låter mig ligga kvar. Jag står inte på benen och är så dålig....

Teamet bestämmer sig för att operera igen. Samma kväll! 22:30 är det dags igen. Operationen tog 1 timme där tog de bort hela tjocktarmen och ordnade en tunntarmsstomi istället. De satte den i samma hål som förra stomin för att slippa öppna mig på flera ställen... schysst måste jag säga. De hade kunnat ge mig 2 stomier, en på var sida och det är jag innerligt tacksam för att de inte gjorde....vilken dret det hade varit!

De passade på att sätta ett drän i magen och tappa lite vätska. Jag fick en ny sond! Den satt mycket bättre så jag behövde inte kräkas hela tiden. Genom att de reopererade mig kommer det att ta mycket längre tid att återhämta sig.....kroppen är helt slut! Ärligt talat vet jag inte om jag klarar detta! Vill kasta mig ut ur fönstret.


Ja detta är en del av min berättelse från början till och med operationen. Den Lex Maria anmälan jag gjorde till Socialstyrelsen fattade beslut att Vårdcentralen hade gjort alla bedömningar korrekt. De kunde INTE ha upptäckt min cancner snabbare. Jag anmälde till LÖF , Patientförsäkrngen, och fick av dem utbetalt 27 000 kronor, en ersättning för sveda och onödigt lidande.  Jag kan i och med detta inte förstå Sveriges byråkrati. Den ena säger att de gjort rätt och den andra att de har gjort fel.. Om du vill läsa vidare gör jag ungefär ett inlägg varje dag och berättar vidare om min resa till helvetet.

90 kommentarer:

 1. Hej Sofia! Vilket mod och vilken tapperhet. Tycker att det är så bra att du delar med dig av din berättelse som förhoppningsvis eller snarare säkerligen hjälper andra. Har gråtit mig fördärvad när jag läst din berättelse. Allt gott till dig. Malin Axelsson Lindholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag AMANDA KARIPETRA, som bor i USA, jag har lidit av herpes, därför att för många år, period av 7 år, utan att läka. På en trogen dag såg jag en artikel på internet, en kvinna talade om läkare ISE och hur denna läkare permanent botade henne om HIV. Jag kontaktade honom via hans e-post: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM och berättade för honom om min sjukdom. Denna rost man läkt min herpes infektionssjukdom. Han skickade mig örtmedicin, som helt botade mig. Idag lever jag lycklig och fri från herpes. Jag har kommit till slutsatsen att det inte finns något botemedel, han är ägare och grundare av ISE HERB FORSKNING CENTER [IHRC] Dr .ISE har bota hiv, Zika, HPV, astma, diabetes, syfilis, lågt spermieantal, cancer, sinnessjukdom, hepatit, bakterier och parasitiska infektioner, och andra besläktade virusinfektioner. Han hade tillbringat 15 år i öva spiritism, rådgivare, med hjälp av örter och andliga sätt att bota sjukdomar i hela världen. Den främsta anledningen till att jag skriver detta vittnesmål är att informera hela världen om hans stora gärningar, och han är en herbalist som kan läka dödliga sjukdomar. Han är också en stor trollkarl som jag inte hade sett någon läkare lika kraftfullt som denna riddare man, hade han en hel del liv. De når honom; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

   Radera
  2. Ich bin AMANDA KARIPETRA, die in den USA lebt, ich habe unter Herpes zu leiden, denn Viele Jahre, Zeitraum von 7 Jahren, ohne Heilung. An einem treuen tag sah ich einen Artikel über das Internet waren eine Frau über Arzt ISE gesprochen und wie dies Arzt sie dauerhaft von HIV geheilt. Ich kontaktierte ihn durch seine E-Mail: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM und erzählte ihm von meiner Krankheit. Diese Rost Mann heilte meine Herpes-Infektion Krankheit. Er schickte mir Kräutermedizin, die mich völlig heilte. Heute lebe ich Glücklich und frei von HERPES. Ich kam zu dem Schluss, dass es keine Heilung, ist er der Eigentümer und Gründer von ISE HERB RESEARCH CENTRE [IHRC] Dr .ISE haben die Heilung für HIV, Zika, HPV, ASTHMA, Diabetes, Syphilis, niedriges Sperma Zählung, Krebs, Wahnsinn, Hepatitis, Bakterien und parasitäre Infektionen und Andere verwandte Virusinfektionen. Er hatte 15 Jahre im Üben ausgegeben Spiritualismus, Berater, mit Kräutern und spirituellen Mitteln zu heilen Krankheit auf der ganzen Welt. Der Hauptgrund, warum ich dieses Zeugnis schreibe, ist Um die ganze Welt über seine großen Taten zu informieren, und er ist ein Kräuterarzt Die tödliche Krankheiten heilen können. Er ist auch eine große Zauberrolle, die ich nicht hatte Sehen jeden Doktor so mächtig wie dieser Ritter Mann, er hatte viel Leben. Sie erreichen ihn über; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM ..

   Radera
  3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  4. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

   Radera
  5. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

   Radera
 2. Sofia Sjökvist10 juni 2011 23:27

  He Malin o tack för ditt stöd. Detta halvår har varit en bergochdalbana som just nu står stilla. Känns som jag har fått ett övertag...iallafall för en månad framåt...och det lever jag på i fulla drag...sommaren är ju här.

  SvaraRadera
 3. Gokväll Fia ....
  Har nu läst din historia för andra gången.Oj vad du får gå igenom,vilken kämpe/fighter du ä.Men vad har du för val!!!Hoppas att du får ha en bra sommar o att detta djävulstyg som ä i din kropp ger med sig..Hoppas det av hela mitt hjärta(iof i mycket att ha)Är det någon så är det du som kommer att fixa detta..Ann-Sofi

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vill bara säga att jag känner igen mej i din berättelse. Det började med cancer i äggstockar och livmoder för mej med. Fick allt bortopererat och sedan cellgifter i 6 månader. Då trodde dom att allt va borta. Men nu i våras visade det sig att det hade satt sig på bukhinnan på mig också. Den operationen du pratar om... jag ska faktiskt till Sahlgrenska och prata med en läkare nästa vecka om denna... Jag känner precis som dig att det är sista utvägen på något sätt. Jag är bara 28 år så jag känner att jag verkligen vill prova allt.
  Har inte träffat på någon som påminner så mycket om mej själv som din sjukhistoria gör.
  Vill du så maila mig helenawesteborg@gmail.com
  /Helena

  SvaraRadera
 5. Sofia Sjökvist14 juni 2011 23:53

  Hej Helena

  Jag mailade dig... kommer det inte fram är min mail missfia@hotmail.com
  Jag är jätteglad att du fann mig. Hoppas vi kan hörs i morgon.
  Sofia

  SvaraRadera
 6. Hej Fia! Här är ytterligare "en som du knappt känner" som tänker på dig! Hittade hit via en FB- länk och har läst din blogg med tårar i ögonen. Jag beundrar din envishet och kämpaglöd! Vi är många som håller tummarna för dig, klart du fixar det här! KRAM Linda Skoog

  SvaraRadera
 7. Hej sofia
  Har äntligen hittat till din blogg.Den va svår att läsa iblan pga alla tårar men den var verkligen jättebra!! Det va underbart att få se dej på mötet. Ville bara passa på att få säga: börja inte med alla omplaneringar som du är känd för (hihi) utan njut av sommaren nu så ses vi till hösten. Kram på dej /mia G

  SvaraRadera
 8. Hei Fia!
  Leste akkurat historien din i detalj, har jo hørt litt fra Christian, men du vet, gutter er ikke så flinke m detaljer.
  Wow, sier jeg bare.... Er så mektig imponert over ditt mot! Skammer meg over at jeg klager til gubben om alle mulige dumme ting, små ting....onger som maser og skriker, vask av klær, tid på kjøkkenet, penger, tid for seg selv, bikkja....Nei, du lærte meg å svelge flere kameler, og sette pris på det jeg har her og nå, man vet aldri hva framtida bringer...
  Klem, Camilla (straks fru Øhlin...;))
  PS, om du orker ser vi deg gjerne i Mikaelikyrkan kl 13.00 25. juni :)

  SvaraRadera
 9. Sofia Sjökvist22 juni 2011 11:33

  Hej Camilla och tack för ditt stöd. Det är precis vad min blogg handlar om att få människor att "vakna upp" och inse hur bra vi har det...Vore trevligt att komma till kyrkan på lördag. Lycka till med allt så ses vi. Kram

  SvaraRadera
 10. Läser och blir alldeles mållös. Du är så stark! Jag har en del nära vänner, med cancer i olika stadier och olika former, och det som slår mig är styrkan. Överlevnadsinstinkt?
  Men jo, jag har sett den andra sidan också, gråten, skräcken, ångesten, men den kanske renar och gör att man än en gång hittar kraften att kämpa?
  Massor av lycka till i din fajt!

  SvaraRadera
 11. Tack för din berättelse!!

  Jag är själv opererad som tonåring... då togs min ena äggstock. Jag kunde aldrig tro att man skulle drabbas på det sättet när man bara var ett "barn"..

  Och precis som du skriver, det är inte fråga om man drabbas utan när.. så känner jag det oxå.

  Stor kram

  SvaraRadera
 12. Läste precis din historia, och din blogg.. Min mamma förlorade kampen mot canceren för en dryg månad sen, bröstcancer med spridning.. Att läsa detta av en nästan jämngammal boende i samma stad känna skrämmande nära.. Du är stark Sofia, och jag hoppas av hela mitt hjärta att du är en av dom som klarar det, att du får många goda år framöver.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 13. Jag ramlade förbi din sida och vill bara säga tack för att du delar med dig av din berättelse! Du kan säkert inge mod i andra som drabbats och visar också oss andra, som för ögonblicket inte drabbats av något liknande (även om jag har släktingar som drabbats), att vi ska ta tillvara på och värdesätta livet i vardagen. Tack igen och önskar dig allt gott!

  SvaraRadera
 14. Har precis läst din historia och känner en stor respekt och beundran för dig och att du delger oss din historia. Funderar ofta kring detta med cancer och vad det är som gör att så många människor drabbas...
  Jag önskar dig allt gott och hoppas innerligt att du kommer få många goda år framöver!!
  Stor kram från Malin.I

  SvaraRadera
 15. Hej Sofia!

  Väldigt rörd av din berättelse. Jag kan inte mer än hoppas att jag har din styrka när jag själv ska gå igenom denna kampen. Fick för en vecka sedan min diagnos, 20 år gammal med äggstockscancer som börjat sprida sig. Önskar dig all lycka och välgång /lina

  SvaraRadera
 16. Hej Sofia!!

  En stark berättelse direkt ur livet och som får en att bli mera rädd om det!
  Mirakel har skett tidigare och kan ske igen så jag håller alla tummar för dig!!

  SvaraRadera
 17. Du ger cancern en del kängor o kom igen! Du är maxat grym. /Egonsm

  SvaraRadera
 18. Hej Sofia!
  Starkt det du delar med dig och en tröst för oss andra. Jag har nyligen fått min 3:e cellgiftsbehandling av 6 inplanerade och måsr kymigt som attan, men när jag läser hur du beskriver hur du har mått inser jag att jag inte är i närheten. Det är ingen tävling. Jag vet det... Jag upplever också att sjukvården gör sig osynlig. Ingen som hör av sig, nya läkare varje gång "vi har så ont om personal...". Ena veckan har jag 1B andra veckan har jag 1C äggstockscancer. Ni måste väl veta, frågar jag? Ehh, hm, jag får nog ringa tillbaka till dig när jag läst igenom operationsberättelsen ordentligt, svarar läkaren. Han ringer inte tillbaka. En och en halv månad senare har jag fortf. inte fått svar... Jag är mycket besviken på läkarvården. På sjukhuset var jag ledsen och orolig inför operationen. Lugnande medel ville man dela ut, men ingen som hade tid att tala eller kom sig för att fråga. Anslag om sjukhuspräst överallt. Jag är inte religiös! Kurator hade varit fint. Själv delade jag rum med en 18-åring som nyss blivit gravid och skulle ev göra abort. Jag skille operare bort min livmoder och mina äggstockar. Hur tänkte de där när de placerade oss ihop? Hon låg och grät och bråkade med sin pojkvän i telefon. Jag fick prata med henne under natten... Som skolkurator var ju det inget nytt för mig. Jag önskar dig allt gott och hoppas att du har kärlek och glädje i ditt liv. / Sophia

  SvaraRadera
 19. Det är tufft Sophia för oss alla som måste genom cellgiftsbehandlingar. Hoppas du blir fri från allt o kan fortsätta ditt liv som förut.
  kram

  SvaraRadera
 20. Du är en riktig lejoninna! Fint att du har vänner och familj som finns med, det betyder så mycket. Önskar dig allt gott!/Marie

  SvaraRadera
 21. Har precis läst ett reportage om dig i Gynsam...Tack för du delar med dig!

  Varför.....det är så många varför inom cancer.....jag opererade bort mina äggstockar den 9 feb....alltså bara 11dagar sedan....varför....jo detta varför går att svara på....det var i förebyggande syfte....för vi har så mycket bröst-äggstockscancer i släkten...jag är tacksam att jag tog beslutet....men alla varför går inte att svara på...jag undrar många gånger var Han håller hus någonstans....Han som bor däruppe....varför är han elak mot en del.....
  Jag blev oerhört tagen av din berättelse....kämpa på och jag önskar dig all Lycka....många varma kramar /Nina

  SvaraRadera
 22. Fia! Läste din berättelse och du är så oerhört modig på alla sätt! Håller tummarna för dig att det går bra och du får bli helt frisk snart! Har själv övervakning av cellförändringar som kommer och går men det är ingenting i jämfört med din hstoria. Jättekram!

  SvaraRadera
 23. Tack för din berättelse. Jag jobbar på en gyn avdelning och jobbar med detta dagligen, så att läsa dina synpunkter på vården är guld världa. Dock hoppas jag att vi tar hand om våra patienter bättre än vad du beskriver ibland.

  SvaraRadera
 24. Vilken fajter du är då!! Beundrar verkligen ditt sätt att skriva och formulera dig! Har levt nära någon med mycket snarlika upplevelser och diagnos. Bamse kramar på dig o STORT tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 25. Hej Sofia!
  Tack för din berättelse.
  Det är med fasa jag läser dina upplevelser av celliftsbehandlingen. Jag ska göra min första på måndag och idag fick jag samtidigt diagnos, bukhinnecancer. Jag opererade mig för två månader sedan och då tog dom bort äggstockarna, äggledarna och livmodern. Jag hade också tumörer som låg på ändtarmen och tjocktarmen. Jag har en stomi upplagd på magen och har riktigt svårt att förhålla mig till det kroppsligen. Inga problem med att sköta den men självbilden är inte riktigt ok.
  Du ger mig inte bara hopp utan även styrka.

  SvaraRadera
 26. Hej Sofia!
  Jag har precis läst din blogg.Den fick mig att börja tänka på att man måste ha en stark livsvilja om man ska bli sjuk i Sverige. Hoppas att du orkar, och att du har familj och vänner som stöttar dig.
  /Annika

  SvaraRadera
 27. Hej Sofia!

  Skickar styrkekramar i massor till dig! Kämpa på!!!

  SvaraRadera
 28. Hej Sofia!Beundrar din vilja, ork och energi att spela golf! Jag tror att du har en kämparglöd utöver det vanliga, i alla sammanhang!En god egenskap som du har stor hjälp av!!!Kram G-B

  SvaraRadera
 29. Hej Sofia! Jag går in på din blogg varje dag för att kolla hur du har det och hur du mår!Vill bara att du ska veta att det finns support "där ute"! Kram G-B

  SvaraRadera
 30. Hej Sofia igår gick det inte att kommentera så jag fick maila. Idag hittar jag inte dina egna inlägg senaste dagarna så jag kan inte kommentera vad du skrivet. Ville bara säga att jag tänker på dig och ber för dig. Kram Mickie

  SvaraRadera
 31. Herregud vad du har fått gå igenom ... ett rent helvete!
  Skickar stora styrke kramar till dig och tack för att du delar med dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 32. Hej Sofia! Tack för att du delar med dig din historia! Den engagerar, vibrerar,inspirerar och motiverar att leva livet här och nu! DU är en kämpe utan dess like! Från nu kollar din blogg varje dag - fortsätt att skriva! Skickar massvis av styrkekramar till DIG! Du finns i mina böner! KRAM Ira

  SvaraRadera
 33. Hej Sofia!
  Tack för att Du delar med Dig. Snart ska jag börja på en liknande resa - när det svajar ska jag tänka på Din styrka.
  Kramar
  Mickie

  SvaraRadera
 34. Det ryser i mig när jag läser detta. Att du kan få så stark när du igentligen är så sjuk. Du e beundransvärd. Styrke kram till dig :)

  SvaraRadera
 35. Hej Sofia
  Tack för att Du delar med Dig. Önskar dig fortsatt styrka
  kram

  SvaraRadera
 36. All kraft och kärlek!! Kram

  SvaraRadera
 37. Jag önskar att det ska gå väl för dig. Du låter som en väldigt stark person och jag beundrar dig för det. All kraft och kärlek till dig! Kram

  SvaraRadera
 38. Hej Sofia!
  Har läst och upptäckt att vi gått igenom nästan exakt samma resa, jag opererades i juni av Ilvar Silins där de tog bort äggstokar, äggledare, livmoder, mjälte, en stor del av tjocktarmen rensade diafragman och leverns utsida och även en del av bukhinnan samt en tumör på 3,5 kg. Går återigen på cellgift o tyvärr har de nyss upptäckt 5 metastaser i levern. Men jag ger mig inte och jag har bra kontakt med Silins som jag fått ett stort förtroende för där jag meddelar honom vad som händer med mig och när inte CSK har behandling för mig så finns fortfarande hopp om att Silins och UCC har någon lösning för mig och alla andra. Hoppas vi tillsammans kan vara starka.

  SvaraRadera
 39. Hej Sofia

  Har läst om allt vad du gått igenom.Hoppas att det ska gå bra för dig.
  Har samma erfarenhet av att anmäla till Socialstyrelsen,de försvarar alltid läkaren och vårdcentralen. Min man sökte vårdcentralen första dagen han fick sina besvär i sep 07 läkaren sa att det är vanligt och att det går över efter några dagar.
  det gick över. Efter ca 2 år kom det tillbaka då fick han remiss till urolog. Efter olika undersökningar fick han besked att han hade njurbäckencancer det blev akut operation. Allt såg bra ut men sen fick han metastaser och fick påbörja cellgiftsbehandlingar som hade god effekt.
  Så fort dom slutade kom de tillbaks fick nu strålning och nya cellgifter men inget hjälpte.Han dog i okt 10.
  Vi anmälde detta till LÖF 1 juni -10.svaret kom några dagar efter begravningen.En docent hade granskat fallet och han skriver att det var en försenad diagnos och min man hade inte blivit rätt behandlad på vårdcentralen. Hade han fått bli opererad 07 hade han haft 90 % chans att överleva, men nu med två års försening hade han ingen chans att överleva.Visade detta på vårdcentralen som anmälde det som en lex maria. Fick svar att läkaren hade inte gjort något fel Man blir helt galen har försökt få ärendet att tas upp på nytt men det går inte.LÖF säger att läkaren gjort fel men Socialstyrelsen säger att det var patientens fel som inte kom tillbaks. Min man fick lida och dö i onödan På detta sätt kan läkaren gör samma fel igen.Vad ska man göra???

  SvaraRadera
 40. Hej Sofia... en sådan stark blogg. Stark berättelse. Som skulle ha gjort ont i mig att läsa annars. Som ger mig kalla kårar idag.
  Sitter själv och väntar på en kallelse till ultraljud. Pga en diffus smärta under höger revben. Även på ryggsidan. Det kommer och går. Började för ett år sedan. I våras upptäckte jag en stor hård knöl på höger sida under revbenen.
  Sökte läkare innan jag hittade knölen. Han hittade inget att gå på, jag fick en remiss till kuratorn för mig cancer-oro. Fick senare en telefontid med honom då jag hittat knölen. Jag ville fråga vad han kunde tro att det var. Han fnös åt mig. Jag skulle sluta googla, acceptera att jag har IBS. I min journal har han skrivit 'kommer inte vidare med patienten, som får hänvisas till kollega vid ytterligare frågor/second opinion'
  Nu tog jag tag i det och fick en second opinion för två veckor sedan. Den läkaren tyckte att läkare ett gjort fel. Han vill se ett ultraljud av knölen.

  Jag anar att något kan vara otäckt fel i min kropp. Nu efter din historia så tror jag att jag ska ringa gyn på måndag. Man kan ju kolla från två håll. Allra helst eftersom jag haft ensidiga menssmärtor ett tag. Usch så orolig jag känner mig nu.

  Önskar dig en vanlig vardag! Och stort tack för att du delar med dig.

  Kramar från Sara i Halland

  SvaraRadera
 41. OMG...jag är helt ställd...vad ska jag säga?! Jag är stum!! Men impad av den styrka som ändå finns i dig. Ju mer jag läste din berättelse ju mer knöt det sig i magen på mig..jag hade aldrig fixat det du har gått igenom, eller så gör man det för att man inte har något val. Stort lycka till, till dig Fia..och en stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia,
   När jag läste din berättelse kom jag att tänk på min mamma som hade precis samma typ av cancer i mitten av 70-talet. Hon fick cellgiftsbehandling och ävren tjocktarmsstomi som hon hatade. Tyvärr orkade hon inte kämpa (det fanns inte lika effektiva cellgifter heller)så hon gick bort efter ett år. I juni i år fick jag själv diagnosen bröstcancer. Jag är nu opererad och strålbehandlad men måste äta antihormontabletter i fem år. Jag blev väldigt tagen av din berättelse och önskar dig allt gott. Kämpa på!
   Styrkekramar från Bea.

   Radera
  2. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
   Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

   Radera
 42. Hej Sofia!
  Tack för din berättelse!Jag önskar dig all kraft, kärlek och mod att kämpa vidare!
  Kramar Therese

  SvaraRadera
 43. Hej Sofia. Vi är imponerade av Din kraft. Hur orkar Du? Vi tän ker på Dig.
  Hälsningar Lisbeth o Harry

  SvaraRadera
 44. Hej

  Jag har läst din sjukdomshistoria flera gånger och följer din blogg. Jag arbetar för Nätverket mot gynekologisk cancer och vi vet att det är fler än du som råkat så illa ut.Alla som arbetar med gynekologisk cancer borde läsa din blogg och fundera på vad de kan lära sig av din sjukdomsresa. Beundrar ditt mod, din sisu och din förmåga att leva i nuet.
  Hoppas du får en skön jul och att du får ditt skidåk
  Kram
  Barbro

  SvaraRadera
 45. Hej, du verkar vara en riktig stålkvinna! Min väninna, 47 år gammal, har precis fått 1:a cellgiftsbehandlingen för sin äggstockscancer stadie III C. Din blogg kommer vara till nytta för henne.
  Kram och lycka till
  Virpi

  SvaraRadera
 46. Hej Sofia!
  Min mamma Irene Florin tipsade mig ikväll om din blogg.
  Hon sa att du är en otrolig människa och fighter som trots allt du går igenom lyckas försöka hitta positiva saker och koncentrera dig på dem. Hon sa att du kan inspirera mig.
  Jag har inte cancer, "Bara" en av sjukvården förstörd ischiasnerv som skadades 2007 och jag kommer få leva med stundom helvetiska nervsmärtor resten av livet.
  Men det är bara smärtor.
  Har läst fram till stomioperationen och ska läsa resten.
  Önskar dig allt gott som går och hoppas att du du får ha det så bra som omständigheterna tillåter.
  /Michael Florin

  SvaraRadera
 47. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 48. Hej!
  Gud jag är mållös, jag förlorade min sambos syster/vän i en cancer i år. 25 år gammal. Blodcancer aml och mds.. Det skall inte få hända. Hon låg på sahlgrenska och läkarna var rent av elaka mot henne, skämtade om hennes magsmärtor som visade sig vara svamp. Läkare är inte kloka, speciellt inte på sahlgrenska.. Vår prinsessa fick ett värdigt slut och tappert sista försök att få hennes liv att fortsätta på karolinska på ECMO mottagningen som man kan säga är ens sista chans i livet.. Tyvärr blev allt sämre och vi var tvungna att ta farväl 2 veckor efter hon hamnat på ECMO. Hade sahlgrenska låtit henne återhämta sig efter cellgiftsbehandlingarna och behandlat henne som en människa hade hon nog överlevt.
  Din historia får mig att tänka på detta vi gick igenom, och ja är så glad för att allt gått såpass väl med dig. Ja förstår att du måste ha de fruktansvärt tufft! Ja lider med dig och dina nära och kära som fått stå som frågetecken precis som vi fick göra. Det måste ha varit ett rent helvete för er alla! Jag hoppas att du trotts allt mår bra, och ja vill sända massa styrke kramar till dig och din familj! Med vänlig hälsning, linda.

  SvaraRadera
 49. Det är sådana medmänniskor som du, som får oss att kämpa vidare och inte ge upp! Tack för att du delar med dig. KRAMIZ

  SvaraRadera
 50. Jag hittade din blogg av en slump och läste din berättelse.
  Vilken kämpe du är!! Vilken beundransvärd inställning du har!
  Det låter som att du verkligen försöker ha en positiv, optimistisk inställning hela tiden genom den här oroligt tuffa perioden du går igenom just nu.
  Det svårt att föreställa sig din situation men jag lider med dig och hoppas innerligt från mitt hjärta att det blir bra för dig snart!
  Du är en riktigt stark tjej det hör man när man läser det du skrivit och du kommer fixa det här!!
  Vi känner inte varandra men jag tänker på dig och skickar kärlek och styrkekramar med förhoppningen att det skänker dig glädje och kraft!

  Kramar Nathalie

  SvaraRadera
 51. Fantastiskt kämpat! Synd att du inte fick leva. Vila i frid <3

  SvaraRadera
 52. Du är en hjälte. Vila i frid
  ;-(

  SvaraRadera

 53. Tack till stora DR Sunny för lösa min problem hans EMAIL är (en drsunnydsolution1@gmail.com

  mitt namn är Miss Fatima, jag var gift med min man för 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en resa där han träffat denna tjej och sedan sedan han hatar mig och barnen och älskar henne bara. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han nu skulle till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter min far död så mannen hon gifte sig med inte var att behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket , så en dag när jag surfade på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponera på mig så mycket jag tänker också på ge det ett försök. Vid första jag var rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa dina problem är löste mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsar av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, Jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer också råd för någon sådan eller liknande problem eller någon typ av problem bör också kontakta honom hans email är) (, drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och dilemman i livet. hans e-postadress är återigen (den drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR SPECIALISERADE PÅ DEN FÖLJANDE FÖRTROLLNINGEN.

  (1) om du vill ditt ex tillbaka.

  (2) om du har alltid dåliga drömmar.

  (3) om du vill att främjas på kontoret.

  (4) om du vill kvinnor/män att köra efter dig.

  (5) om du vill ha ett barn.

  (6) om du vill vara rik.

  (7) om du vill binda din make/maka för att bli din för evigt.

  (8) om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja sig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål ska beviljas.

  (13) graviditet spell att formulera baby

  (14) garanti du vinna de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vad stage

  (15) stoppa din äktenskap eller förhållande från bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som H I V, (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

  än en gång se till att du kontakta honom om du har några problem som han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (den drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart... Ring mitt nummer på +2348077620669

  SvaraRadera
 54. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 55. TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (theangledsolution@gmail.com
  Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till {UK} för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och bara älskar henne. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att U K för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallas theangle lösning och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till theangle lösning och Jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kan du ringa honom 2349030731985

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2349030731985

  SvaraRadera
 56. Hej vilken tjej du är har själv fått diagnos cancer som sitter i buken mjälten och levern . Ringde läkarstationen cirka en månad trodde jag var förstoppning och dom svara mig ta laktolos tills jag börja känna en falukorv vid vänstra revbenskam då ringde jag gyn tänkte nu får det va bra så fick tid och gynläkaren sa magen var fylld med vätska så det blev en åktur till kk i Lund nu är jag på onkologen är in skriven på palitiva vården har fått 6 st cytestatika och går nu på avestin har svarat bra på behandlingen tycker personalen är änglar men har lite svårt med läkarstationen som inte tog sig tid att undersöka men det är bara att kämpa vidare har börjat jobba efter 6 månader sjukskrivning Tack för att du dela med dej mvh christel

  SvaraRadera
 57. TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han var nu gå till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer eller whatsapp 2348077620669

  SvaraRadera
 58. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller WhatsApp honom 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 59. Jag tror aldrig på kärlek trollformler tills jag träffade en vän till min som berättade allt om DR.otutu som tog sin ex-pojkvän tillbaka, även när hon berättade jag inte tro henne eftersom jag trodde att hon ville också samma falska stava hjul att ta bort mina pengar. Även om jag gav henne chansen att förklara allt hon har att berätta om DR.otutu, sa jag till henne att det finns många bedragare som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att falla offer för dem, även om min fästmö som förmodar att gifta sig mig i några månader från nu lämnade mig jag kommer att vänta tålmodigt på en annan kille om jag älskade honom så mycket. Hon berättade för mig att detta DR är inte en falsk att han är verklig och han har hjälpt många människor att få sina nära och kära tillbaka, då jag frågar henne hur denna stavnings arbete och vad är de krav som jag måste göra innan han kan kasta kärlekstrollformler på mig? Hon berättade för mig att jag skulle mailade honom på drotutuhealinghome@hotmail.com och jag ska tala om för honom vad jag vill. jag verkligen mailade honom och sa till honom att jag behöver min ex kille tillbaka jag sa till honom att det var min vän som riktar mig till honom, varför jag tvivla sitt arbete? Han sade att hans arbete är 100% säker och garantera att ingen någonsin har kommit till sitt tempel och även förbli densamma. Jag blev mållös på hans ord han säger till mig och en tanke kom till mig att hur detta dr känner till alla de saker som vi diskuterade tidigare. sade han innan han kan börja på min situation, att jag måste ha tro och tillit på honom och lämna andra spell caster och vänta tålmodigt på sin egen att om jag kan säga göra allt detta jag kommer att få min älskare tillbaka i 72hours. Jag sa okej jag tror och lovar att arbeta med dig ensam, då han gav mig ett formulär att fylla som jag gjorde och skicka den till honom med mina bilder också och även bilder av min ex-älskare. svarade han mig i 30 minuter senare och berättade att hans gudar behöver några objekt att kasta spell på mig och mitt problem är mycket lätt om jag kan ge dessa objekt. sedan när jag frågar honom, hur kan jag få dessa objekt och hur kan jag skicka den till honom för gjutning av kärlek stava, berättade han för mig att jag inte skulle oroa sig, att det finns en tom säljare här i sitt eget land som kan få objekten för mig. Då frågar jag honom hur mycket kommer det att kosta mig att köpa alla dessa objekt? han berättade för mig som jag skickar till honom med fullt förtroende, efter en timme senare ringde han mig och berättade att mitt problem har lösts att jag skulle vänta 72hours som min kärlek kommer att be efter mig som jag gjorde enligt hans ord, när det handlade om 6:00 de närmaste tre dagarna mitt ex kallade mig om är hemma som han vill se mig omgående. Jag sade till honom hoppas allt är väl han sade ja då jag sa till honom att han kan komma, kom min ex killen tillbaka till mig och han bad om förlåtelse att han visste vad kom över honom. just nu är så glad att jag har återfå min älskare tillbaka och vi planerar för vårt bröllop som kommer upp snart, jag kallade dr och tacka honom mycket och fråga honom vad ska jag göra för honom som en uppskattning, berättade han för mig jag ska glömma och hålla mina pengar att han inte är ute efter pengar utan för att hjälpa människor som också behöver hjälp ute allt han behöver mig att göra är att ge fler vittnesmål om honom så att människor där ute som behöver hjälp bör kontakta honom också som är varför är här i dag för att ge mitt vittnesbörd. kan din bra herre fortsätta att välsigna honom och ge honom mer lång livslängd välstånd och visdom. detta är dr e-postadress drotutuhealinghome@hotmail.com o du kan också WhatsApp honom genom hans nummer +2349051417394

  SvaraRadera
 60. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
  Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

  SvaraRadera
 61. Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

  SvaraRadera
 62. Jag visste aldrig Gud älskar mig i denna omfattning. Brothers och Sisters detta är min historia. Jag har varit gift i över sex år och jag kunde inte ha ett barn, säger läkaren jag har problem med min livmoder, så jag genomgå flera behandlingar, men ingen fungerade för mig. Jag var på väg att gå för antagande. Men några år sedan menade jag med någon som introducerade mig till ett växtbaserat läkare, sade hon naturläkemedel läkare hjälpte sin vän med örtmedicin och hennes vän kunde tänka och ha ett barn, så hon rådde mig att prova växtbaserade sätt. Detta är en sak som jag har aldrig tänkt på i mitt liv eftersom jag aldrig har använt någon örtmedicin eftersom jag fött. Men jag bestämde mig för att knappa in och prova naturläkemedel läkare åtgärda. Så jag kontaktade honom, är hans namn Doctor SAM och han förberett örter för mig, och jag började ta det. Jag tog det för lång tid, och han rådde mig i tid för att ha sex med min man så jag fortsätter och gjorde enligt hans ledning. Se att klippa historia kort jag tog i, och jag havande och föda ett barn. Idag kan jag frimodigt säga att jag är en lycklig mor. Vänligen om du är ute och du funderar på att anta ett barn bara för att läkaren sagt till dig att du inte kan ha ditt eget barn, vill jag säga nej, inte anta några barn bara att kontakta läkare sam, och låta honom ge du hans örtmedicin som kommer att öppna upp livmodern. Och jag försäkrar er på nolltid kommer du att ha ditt eget barn. Hans kontaktuppgifter e-post (theangledsolution@gmail.com) och hans telefonnummer i eller vad appen honom (2348077620669).

  SvaraRadera
 63. Jag visste aldrig Gud älskar mig i denna omfattning. Brothers och Sisters detta är min historia. Jag har varit gift i över sex år och jag kunde inte ha ett barn, säger läkaren jag har problem med min livmoder, så jag genomgå flera behandlingar, men ingen fungerade för mig. Jag var på väg att gå för antagande. Men några år sedan menade jag med någon som introducerade mig till ett växtbaserat läkare, sade hon naturläkemedel läkare hjälpte sin vän med örtmedicin och hennes vän kunde tänka och ha ett barn, så hon rådde mig att prova växtbaserade sätt. Detta är en sak som jag har aldrig tänkt på i mitt liv eftersom jag aldrig har använt någon örtmedicin eftersom jag fött. Men jag bestämde mig för att knappa in och prova naturläkemedel läkare åtgärda. Så jag kontaktade honom, är hans namn Doctor SAM och han förberett örter för mig, och jag började ta det. Jag tog det för lång tid, och han rådde mig i tid för att ha sex med min man så jag fortsätter och gjorde enligt hans ledning. Se att klippa historia kort jag tog i, och jag havande och föda ett barn. Idag kan jag frimodigt säga att jag är en lycklig mor. Vänligen om du är ute och du funderar på att anta ett barn bara för att läkaren sagt till dig att du inte kan ha ditt eget barn, vill jag säga nej, inte anta några barn bara att kontakta läkare sam, och låta honom ge du hans örtmedicin som kommer att öppna upp livmodern. Och jag försäkrar er på nolltid kommer du att ha ditt eget barn. Hans kontaktuppgifter e-post (theangledsolution@gmail.com) och hans telefonnummer i eller vad appen honom (2348077620669).

  SvaraRadera
 64. AM Deborah från NL, snabbt jag vill dela min erfarenhet om spell hjul, det finns så många bedragare här och bedragare också glädja vänner AKTA !!!, jag är mycket

  tacksam mot guiden Spell Caster Kakuta The Mighty spell caster för att hjälpa mig i min problem, jag var nästan förlora hoppet i livet när min älskare av 4 år slutade

  vår relation utan någon anledning och jag har hört en gammal vän till mig och förklara min situation för honom och han sade att han har varit i samma situation för

  några månader tillbaka men en underbar människa som sändes för att hjälpa människor hjälpte honom ut ur problemet och jag tyckte det var ett skämt och jag frågar honom

  om det var verklig och han svarade om det var inte riktigt så hur gjorde sin älskare som kom bort från honom och tog sitt enda barn komma tillbaka till honom? Jag var

  chockad om det finns faktiskt en man som är lika verkliga som stavnings caster som hepled min gamle vän, så jag bestämde att ge World Greatest Wizard Stava Caster

  Kakuta ett försök eftersom jag har inget att förlora på att försöka trots det faktum att jag var desperat. Jag kontaktade honom på hans e-postadress som är

  kakutaspellz@gmail.com och han svarade på min e-post mycket väl .. berättade saker jag aldrig berättade för honom och talar om för mig vad som behöver göras för min

  älskare kunde köra tillbaka till mig utan dröjsmål och att göra en lång historia kort World Greatest Wizard Spell Caster Kakuta kom tillbaka min älskare i 2 dagar jag

  är mycket glad att han tog min man tillbaka till mig och min älskare lovade att han aldrig och någonsin kommer att lämna mig igen. Tack vare min gamla vän för att

  införa mig till World Greatest guiden Spell Caster Kakuta av kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202 och TACK SÅ MYCKET World Greatest Wizard Spell Caster

  Kakuta, jag verkligen tacksam.

  SvaraRadera
 65. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 66. Hallå,
  En bra stavnings caster som hjälper mig att få tillbaka min make !!!
  Mitt namn är fru Alias ​​Olivia är från Gorthenburg Sverige, min man lämnade hemmet för tre och ett halvt år till Dubai för en semester, menade han en ung dam och han var förtrollad av denna dam, min make vägrar att komma hem igen med 2 barn han kvar jag grät hela dagen söker för hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en artikel med titeln "Great Iroko andliga spell caster" .. Jag kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa sig för det att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade i mitten av natten när alla andar är vaken han kommer att kasta förtrollningen att återförena mig och min make tillsammans och han gjorde det i mindre än 4 dagar som jag använder för att kontakta den här mannen min man kom tillbaka till mig och började fäller tårar att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min husband..You kan kontakta Great Iroko andliga spell caster på något av detta problem;
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet spell
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att vara
  din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) Cure till alla typer av sjukdom / sjukdomar
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) lotteri / lotto Stava vinnande
  (15) Cure till herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar
  (16) Har du blivit lurad förut och måste återhämta sig alla dollar / pengar du förlorade mot bedragare ??? ..
  Kontakta Stor Iroko som hjälpt min vän ringde FERDINAND MORGAN från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar han förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... Irokospiritualspellcaster@hotmail.com

  SvaraRadera
 67. Hallå,
  En bra stavnings caster som hjälper mig att få tillbaka min make !!!
  Mitt namn är fru Alias ​​Olivia är från Gorthenburg Sverige, min man lämnade hemmet för tre och ett halvt år till Dubai för en semester, menade han en ung dam och han var förtrollad av denna dam, min make vägrar att komma hem igen med 2 barn han kvar jag grät hela dagen söker för hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en artikel med titeln "Great Iroko andliga spell caster" .. Jag kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa sig för det att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade i mitten av natten när alla andar är vaken han kommer att kasta förtrollningen att återförena mig och min make tillsammans och han gjorde det i mindre än 4 dagar som jag använder för att kontakta den här mannen min man kom tillbaka till mig och började fäller tårar att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min husband..You kan kontakta Great Iroko andliga spell caster på något av detta problem;
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet spell
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att vara
  din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) Cure till alla typer av sjukdom / sjukdomar
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) lotteri / lotto Stava vinnande
  (15) Cure till herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar
  (16) Har du blivit lurad förut och måste återhämta sig alla dollar / pengar du förlorade mot bedragare ??? ..
  Kontakta Stor Iroko som hjälpt min vän ringde FERDINAND MORGAN från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar han förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... Irokospiritualspellcaster@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

  SvaraRadera
 69. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My namn är Tracy Adams, och jag basera i Kanada. Mitt liv är tillbaka! Efter 2 års äktenskap, min man lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter Dr John som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr John kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och i slutet av hennes vittnesmål hon gav Dr John e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge Dr John ett försök. Jag kontaktade honom med hans via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara två dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr John är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar dr ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova Dr John idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM Tack än en gång Dr John. Kontakta honom för följande:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
  10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) PROFETIA CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) Evil Eye trollformler.
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta bort Sjuk Spells.
  (19) VAL VINNANDE trollformler.
  (20) FRAMGÅNG I TENTAMEN stavar.
  (21) Charm att få som att älska dig.
  Kontakta honom idag på: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM.
  SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM

  SvaraRadera
 70. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

  SvaraRadera
 71. Jag AMANDA KARIPETRA, som bor i USA, jag har lidit av herpes, därför att för många år, period av 7 år, utan att läka. På en trogen dag såg jag en artikel på internet, en kvinna talade om läkare ISE och hur denna läkare permanent botade henne om HIV. Jag kontaktade honom via hans e-post: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM och berättade för honom om min sjukdom. Denna rost man läkt min herpes infektionssjukdom. Han skickade mig örtmedicin, som helt botade mig. Idag lever jag lycklig och fri från herpes. Jag har kommit till slutsatsen att det inte finns något botemedel, han är ägare och grundare av ISE HERB FORSKNING CENTER [IHRC] Dr .ISE har bota hiv, Zika, HPV, astma, diabetes, syfilis, lågt spermieantal, cancer, sinnessjukdom, hepatit, bakterier och parasitiska infektioner, och andra besläktade virusinfektioner. Han hade tillbringat 15 år i öva spiritism, rådgivare, med hjälp av örter och andliga sätt att bota sjukdomar i hela världen. Den främsta anledningen till att jag skriver detta vittnesmål är att informera hela världen om hans stora gärningar, och han är en herbalist som kan läka dödliga sjukdomar. Han är också en stor trollkarl som jag inte hade sett någon läkare lika kraftfullt som denna riddare man, hade han en hel del liv. De når honom; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

  SvaraRadera
 72. Jag visste aldrig människor fortfarande har befogenheter och göra saker att hända på detta sätt. Jag kommer från Sverige, min make Henry Scot lämnade mig för en annan kvinna för 2 år, ända sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom jag hade två döttrar och en son för honom, en vän till mig Stephanie berättade hon såg några vittnesbörd om denna stora Doctor Isikolo kontakt (isikolosolutionhome@gmail.com) att han kan föra min make tillbaka till mig inom några få dagar och jag skratta och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, hon har hört den stora prästen för min räkning, och till min stora förvåning efter tre dagar min make ringde mig för första gången efter 2 år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde mig passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt, det är bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr ISIKOLO för att föra tillbaka min make och även till min underbara vän STEPHANIE som medlat för min räkning, för vem som helst som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) visningar tack och läsare, så jag önskar er all framgång

  SvaraRadera
 73. I "m Melanie, jag vill dela en mycket underbart vittnesbörd om Dr Adodo stavnings caster som hjälper mig att få min man tillbaka när han lämnade mig för en annan kvinna, kontaktade jag så många spell caster men icke kunde hjälpa mig föra honom tillbaka tills jag kontaktade Dr Adodo och förklara allt för honom, berättade han inte oroa orsak jag kommer att få honom tillbaka på bara 24 timmar med kärleks pass med befogenheter sina gudar och förfäder, jag litade på honom och gjorde allt han ber mig att göra Jag förhoppningsvis vänta på resultatet till min största förvåning mitt ex ringde mig och ber om ursäkt för den smärta han har anledning mig, nu är vi båda lyckliga tillsammans och ännu mer kär än tidigare, om du är ute och du letar efter en lösningen på alla problem vänligen kontakta Dr Adodo genom sin e-postadress på: Adodospelltemple@gmail.com du kan kontakta honom direkt på sin webbplats www.adodospelltemple.com
  SvaraRadera
 74. I varje relation fel händer där den ena partnern är fångad otrogen, då förhållandet är nu testad och kan även hamna slut på den galna kärlek stava ser till att förhållandet är tillbaka på rätt spår och de två älskande gå tillbaka till att vara glad och kärlek, det är inte varje dag där du förlåtas för att vara otrogen mot din partner det är därför om du befinner dig i den situationen du kontaktar bra Dr Eziza att hjälpa dig att lösa denna känslomässiga problem på ezizaoguntemple@gmail.com eller +2348058176289

  SvaraRadera
 75. Varför jag skriver detta vittnesmål är att jag gjorde ett löfte som den som som hjälper mig ur mitt förhållande situation förtjänar att vara känd ännu mer av världen. Jag är 37 år gammal, min make hade en mycket kraftfull kärlek stava på honom som en kvinna han vet satte på honom och jag ville ha det bort eftersom detta orsakade allvarliga problem i vårt äktenskap och han lämnade mig för henne. Det verkade ingenting på jorden kan ge våra vägar tillsammans för evigt, jag kände verkligen dåligt eftersom jag älskar honom så dyrt. Jag hade sömnlösa nätter eftersom jag missade min fästman touch och omsorg. Jag besöker sällan denna webbsida men när jag gör, jag ser två eller flera positiva recensioner om en man vid namn dr. okojie och hans mystiska och mirakulösa verk som sparar relationer och äktenskap, detta fick mig nyfiken. Dessutom ser jag normalt andra flera recensioner, även om jag learn't att det finns massor av scammers där ute, men jag kontaktade okojie eftersom jag var övertygad av en testifier jag kontaktade, att dr. okojie stavnings är big deal. Jag gav honom en chans ur min tvivlande ande men till min största förvåning min make ringde mig 2 dagar efter dr. okojie gjorde sin bön och kasta ut spell på honom i min fästman räkning, att han är så ledsen för alla smärtor han har gjort mig passera, ville han att vara hemma. För närvarande vår kärlek är mer än så av Romeo och Julia, tar han också väl hand om mig nu, 100% än tidigare. Jag vet att det finns andra där ute, jag säger om du hittar drokojiehealinghome@gmail.com sedan ditt problem är också löst. Han sade också om någon behöver sådan hjälp i något av följande, bör du be om hjälp genom honom.
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på kontoret
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) är du i behov av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över dig äktenskap
  9) Kommer du att lockas till människor
  10) Frånvaron av barn
  11) har en make / maka
  12) härda i någon sjukdom.
  Kontakta baba idag och du ska vara glad att du gjorde. E-post: drokojiehealinghome@gmail.com

  SvaraRadera
 76. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  Och ditt mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 77. Jag är fru Danila från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min make John Smith, jag älskar honom så mycket vi har varit gifta i 5 år nu med två barn. när han gick för en semester till Frankrike han menade en dam, berättade han för mig att han inte längre är intresserade av äktenskapet längre och sa att vi skulle gå för skilsmässa. Jag var så förvirrad och söker för hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade min vän miss Edwina som berättade som gav mig lösningen på mitt problem. hon berättade för mig att inte oroa sig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presentera mig för en man som heter Dr ISIKOLO som förhäxat hennes ex och föra honom tillbaka till henne efter 24hrs.I kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min make och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar hans Fram fäder kommer att kämpa för mig. Han berättade med 24 timmar kommer han att återförenas mig och min make tillsammans. Efter två dagars min make ringde och berättade att han kommer tillbaka till sökt ut saker med mig, var jag överraskning när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min make, är hans kontakt adress: isikolosolutionhome@gmail.com. Han är den bästa spell caster på internet så långt e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Tack än en gång far, kommer jag att fortsätta att dela din goda arbete så länge jag lever och jag kommer råd alla i samma situation som att försöka see.email adress nedan isikolosolutionhome@gmail.com och hans telefon cotact är +2348133261196.

  SvaraRadera
 78. God dag var och en, jag är Albert Richard från Vancouver Kanada. Jag har varit i smärtor ända sedan min fru lämnade mig, så denna trogen dag när jag var på nätet jag kom så småningom över några olika vittnesmål om detta spell caster Dr.prince, om hur han har hjälpt så många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, jag fick övertygad om alla vittnesmål och omedelbart hans namn är Dr ISIKOLO jag kontaktade honom via hans e-postadress på (isikolosolutionhome@gmail.com) eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag tänkte magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr prins, han berättade att han var på väg att återställa mitt äktenskap tillbaka. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.prince han gör sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av pass, var jag golv att hans pass fungerade. Han åtgärda följande problem över hela världen på (1) Få din älskare eller make tillbaka (2) Sjukdom och sjukdom spell (3) Visa stava (4) Pengar spell (5) Lång livslängd spell (6) Välstånd spell (7 ) Skydds spell (8) Arbets spell (9) Att bli en manager spell (10) Werewolfe spell (11) Få din bluff pengarna tillbaka (12) Familjer med stavnings (13) Graviditet spell (14) Freedom spell (15) kärlek stava (16 ) försvinnande spell (17) lånpass (18) Framgång eller passera spell (19) Äktenskap spell (20) lotteri / lotto vinna. Du kan kontakta Dr.prince sant sin e-post på (isikolosolutionhome@gmail.com) du kan också ringa eller WhatsApp honom sann hans telefonnummer på (+2348133261196).

  SvaraRadera
 79. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

  SvaraRadera
 80. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

  SvaraRadera
 81. Jag är Alice, är denna otroliga! Jag fortfarande föreställa sig hur Dr. omosun expresso min man tillbaka till mig på bara 48 timmar. Ingen någonsin kunde ha gjort mig att tro detta vittnesbörd que que jag är på väg att skriva nu skulle faktiskt en dag skrivas av mig. eftersom jag var världens största skeptiker. Jag aldrig trott på trollformler eller något liknande, men jag fick veta av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare till mig) que Dr.omosun är en mycket tillgiven, begåvad och begåvad stavnings caster, och efter mycket övertalning han fick mig att besöka denna e-post: dromosunhealinghome@gmail.com och det var en av de mest utmärkt sak jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Mitt kärleksliv var i full röra upp efter min man dumpade mig för en annan kvinna, och jag ville prova svårare att göra vår relation arbete, men min man inte bry sig. Så, med ingenting men min stolthet att förlora, jag checkade ut. Jag var mållös. Denne man är på riktigt. Han gjorde vad magi han gör, och det och häpna - inte mer än 48 timmar senare hade jag min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Han ville plötsligt gå till äktenskap psykoterapi med den onda kvinnan innan jag kontaktat denna far för att få hjälp, och vi gör mycket bra just nu. och nu har han älskat mig mer än ever.Thank så mycket sir för din kärlek och återförenas för min familj tillbaka sir, är hans e-postadress dromosunhealinghome@gmail.com, eller du kallar honom genom detta nummer, 2348121047613. Du kan också maila mig att tacka mig också när du ge ett försök att dromosun och ha ett bra resultat här är min e-postadress Alicechamp10@yahoo.com.

  SvaraRadera
 82. Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min make tillbaka, vi fick gifta i mer än 9 år och har två barn. saker går bra med oss ​​och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av hur han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad jag har gjort för fel för att förtjäna allt detta från honom, är allt han sade att han vill ha en skilsmässa att han hatar mig och göra inte vill se mig igen i hans liv, jag var galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av byte av min make. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade att kontakta en spell caster hon vet år sedan, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Hon gav mig kontakt mannen jag kontakta honom och förklara allt för honom, berättade mannen för mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon använder en kärleks voodoo stava på min man som är varför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då han berättade för mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast han förtrollningen och efter en vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer för honom att han lämnade mig.
  så glad att Dr omosun kast ut förtrollningen och tillbaka min man tillbaka till sin normala igen i dag, mig och min familj är nu glad igen. Tack Dr omosun för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit något i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom alla den här typen av kärlek problem att få tillbaka sin make, maka eller fd pojkvän och flickvän att kontakta dromosunhealinghome@gmail.com. och du kommer att se att problemet kommer att lösas utan dröjsmål. han berättade att han specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) som du vill ska främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (7) Om du vill att bota hiv aids
  kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
  problem på Dromosunhealinghome@gmail.com
  Tack sir dr, du är min bästa vän och min far.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.